Salut. Bine te-am regasit la un nou tutorial video despre Microsoft Excel. Daca ai ajuns pana aici si ai urmarit restul tutorialelor din seria Office 2007, clar nu te-ai plictisit si ceea ce ti-am prezentat, pana in prezent, ti-a fost de mare ajutor iar asta nu poate decat sa ma bucure.

Continuam seria de tutoriale, tot cu Excel, programul de calcul tabelar oferit de Microsoft. Mai exact, astazi o sa va arat ce trebuie sa stiti despre utilizarea stilurilor de tabel. De cele mai multe ori, in majoritatea locurilor posibile si a cercurilor in care ne invartim, nu ni se va cere un stil mai complicat de tabel ci se lucreaza pe stilul simplu, adica standard care vine presetat in Excel, insa, ce ne facem atunci cand ni se cere ceva mai mult de atat si noi nu stim? Raspunsul cred ca il stiti: Cautam solutii pe internet si astfel ajungi la acest tutorial video menit sa-ti ofere raspunsuri la intrebarile tale.

Excel 2007 ne ofera o gama variata de optiuni si stiluri de tabel care ne ajuta sa evidentiem anumite date, sa schimbam aspectul general, sa diferentiem continutul de un alt continut, schimbarea marimii fontului s.a.m.d.

Orice utilizator de Excel, incepator, mediu sau avansat, trebuie sa cunoasca aceste informatii de baza care se cer la orice interviu de angajare in domeniu si mai mult de atat, trebuie sa le stii pentru tine.

In cadrul tutorialului video gasesti toate informatiile de care ai nevoie iar daca faci pas cu pas ca-n tutorial, e imposibil sa nu-ti mearga.

De curand, am realizat un tutorial video in care am vorbit despre utilizarea stilurilor de celula in Microsoft Excel 2007. Daca esti interesat sa aflii mai multe, te invit sa dai click aici.

Pana atunci, te invit sa urmaresti acest tutorial video. Iti doresc Vizionare Placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *