Daca banuiesti ca antivirusul tau a fost compromis, nu dispera! Du-te la unul dintre aceste servicii online de scanare a virusilor si afla daca sistemul tau este infectat sau nu (retine ca pentru unele dintre ele trebuie sa folosesti Internet Explorer). Scannele online, gratuite, sunt o metodă foarte utilă de afla dacă PC-ul tău este infectat cu viruși sau alte programe de tip spyware, fără a fi nevoie de instalarea unui nou program. Poți vedea ce tipuri de viruși au fost lăsați să pătrundă în PC de către actualul tău program antivirus. Trebuie doar să fii conectat la Internet și să folosești Internet Explorer.

Unele dintre scannerele online folosesc tehnologiile Java pentru a-ți scana calculatorul împotriva programelor periculoase. Scannerele gratuite îți scanează calculatorul PC-ul în timp ce ești online și folosește aceeași tehnologie ca orice alt produs antivirus. Programele scanner online va protejează împotriva virușilor și a altor programe de tip spyware.

Scanner-ul Antivirus Online gratuit este un instrument foarte puternic care îți scanează PC-ul în profunzime, iar scanarea completă poate dura până la câteva ore. Noi recomandăm efectuarea acesteia când activitatea este redusă. Vezi ce programe periculoase au trecut de programul antivirus actual – ai putea fi surprins. Atentie! Uneltele de scanare nu te protejeaza impotriva infectarii cu virusi. Ele scaneaza PC-ul si repereaza doar virusii existenti la un moment dat. Pentru a fi protejat complet, trebuie sa ai neaparat un antivirus care te protejeaza permanent.

Cel mai bine este sa urmariti tutorialul si sa incercati pe compul dumneavoastra setarile ce vi le povestesv. Vizualizare placuta.

Pop Adrian

Pop Adrian

Love to help :)

Leave a Reply