Cu totii stim despre legendarul player de muzica & video, Winamp.Ei bine acest player, pe deoparte foarte bun, se va inchide in aproximativ o luna!

Winamp a fost cumparat de AOL in anul 1999, pentru mai mult de 80 de milioane de dolari.Winamp se va inchide definitiv, dupa data de 20 decembrie 2013.Anuntul a fost facut public si pe Winamp.com.

„Winamp.com si serviciile web asociate nu vor mai fi disponibile dupa 20 decembrie 2013. In plus, playerele Winamp Media nu vor mai putea fi descarcate. Va rugam sa descarcati cea mai noua versiune inainte de aceasta data. (…) Va multumim pentru ca ati sustinut comunitatea Winamp in ultimii 15 ani.”Acesta a fost mesajul directorului general Geno Yoham.

Potrivit site-ului Ars Technica, Geno Yoham nu a vrut sa fac publice date despre profitul care se scoate din acest player (acesta este motivul pentru care se inchide Winamp, profitul), dar fostii angajati ai companiei au dezvaluit ca proftul ajungea cam pe la 6 milioane de dolari pe an.

Da, eu unul cred ca inchiderea Winamp-ului este o decizie cat se poate de proasta, pentru ca Winamp este printre cele mai bune playere de muzica si video din lume.Are foarte multe optiuni de personalizare, dar are si o varietate de setari pentru sunet si video.

Cam atat pentru azi, BAFTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.