Yandex este un browser produs de catre rusi bazat pe Webkit si foloseste Chromium,insa este mult mai diferit fata de Opera,Firefox si Chrome,deoarece dupa ce-l instalezi poti spune ca Vivaldi a fost depasit cu succes,importand tot ce ai avut in vechiul browser aici.

Pentru a lua browser-ul deschidem un browser si voi scrie “https://www.yandex.com/” unde vom da click pe I rezultat si ma va arunca pe pagina de home a softului,descarc+instalez aplicatia.

Cum este Yandex Browser?

Rapid și simplu. Chiar îmi place că socialul are locul lui. Poți foarte simplu să dai Share pe Facebook sau pe alte rețele de socializare. Trebuie să te duci în adress bar și să dai click. Interesant este și faptul că nu va mai apărea link-ul scurt, ci apare direct titlul articolului. Dacă nu mă înșel, se discuta treaba asta în trecut și pentru celelalte browsere.

Extensii pentru acest browser nu sunt prea multe, prestabilit are 10 extensii care pot fi activate, iar dacă dorești mai multe te poți uita în catalogul lor. (au cam 600 de extensii). Are mouse gesture și chiar un management pentru notificările pentru Facebook. Practic au făcut o combinație între toate browserele de pe piață. Ca resurse nu mi se pare atât de ok. Cu browserele mari se bate pe resurse consumate, dar cu Vivaldi nu se poate compara, cel din urmă nu se joacă cu RAM-ul sau cu CPU-ul atât de mult…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *