Despre noi

Ne-am lansat in anul 2009 prin septembrie cand a luat viata acest proiect de atunci am schimbat interfata websitului si structura lui de cateva ori. In momentul actual am trecut la noul design si la noua structura tocmai pentru a putea oferii videourile pe care le facem pe toate dispozitivele atat mobile cat si fixe.

Echipa Tutoriale Video este alcatuita din mai multi membrii care au contribuit cu continut de calitate in decursul anilor fiind condusi de Adminul websitului Pop Adrian, intelegand nevoia tot mai mare de ajutor pe segmentul IT am introdus si un livechat unde un operator este in permanenta online pentru suport.

Tutoriale Video a avut si prima aparitie in presa pe subiectul bitcoin care a fost prezentat pe stirileprotv.ro

http://stirileprotv.ro/stiri/financiar/moneda-virtuala-isi-face-loc-pe-piata-din-romania-metodele-prin-care-se-poate-obtinute-bitcoin.html

De atunci ne inbunatatim performantele pe zi ce trece si venim cu lucruri noi din IT in fiecare zi.

Daca doresti un review la un produs personal la un website sau la un program anume nu ezita sa ne contactezi filmam produsele intr-un studio personal oferind o calitate buna a prezentarii video punand produsul intr-o lumina mai buna.

Daca doriti sa ne contactati va rugam sa ne scrieti pe adresa admin@tutorialevideo.info

Cu respect Echipa tutoriale video

Sau ma puteti contacta direct la 0755581546