5 site-uri sigure de unde putem descarca soft-uri pentru sistemul de operare Windows

Windows a inceput sa aiba tone și tone de software-uri gratis, motiv pentru care  există multe site-uri de unde puteți descărca software-ul preferat,insa  problema este că cele mai multe dintre aceste site-uri mai contine in pachet si propri lor amenintari precum  adware, crapware , etc.Astfel de site-uri sunt  Download.com , FileHippo , Softonic , SourceForge , etc. De multe ori dezvoltatorii freeware nici măcar nu știu că software-ul lor este livrat cu crapware/adware .

Cu toate acestea , există încă câteva site-uri care nu leagă crapware cu software-ul real . Iată câteva site-uri sigure ce contin  software-ul,aceste site-uri avand o descărcare sigura si nu trebuie  să ne mai deranjeze cu programe capcana.

Aceste site sunt :

1)Ninite

2)Major Geeks chiar daca interfata arata destul de invechita,nu trebuie sa ne lasam pacaliti de acest lucru si sa spunem ca acest site contine elemente periculoase,dimpotirva,ne v-a ajuta.

3)Softpedia, un site ce a devenit celebru atunci cand vine vorba de descarcarea soft-urilor

4)DownloadCrew acest site are o interfata grafica destul de bulversata,insa este plina de tot felul de aplicatii la zi si curate in ceea ce priveste instalarea lor

5)SnapFile, acest site chiar daca are un nume haios,contine un catalog plin soft-uri gratis,ba chiar avem si review-uri la ele in asa fel incat sa ne dam seama de problemele aparute atunci cand lansam aplicatia respectiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *