Când un program este actualizat, pe lângă eventualele funcții noi implementate, include și rezolvări ale bug-urilor, patch-uri pentru acoperirea breșelor de securitate și, în majoritatea cazurilor, o performanță îmbunătățită. Iată așadar patru mari motive pentru a menține toate programele din calculatoarele noastre actualizate, adică instalate în ultima versiune publicată de dezvoltator.SUMo sau Software Updates Monitor, programul gratuit  ce scanează calculatorul pentru a identifica programele instalate și ne înștiințează care dintre acestea dispun de actualizări și pot fi trecute la o versiune mai nouă.

Deschid aplicatia si o sa apara interfata grafica,SUMo poate descoperi  actualizările dintre care una destul de importantă. Până aici, totul pare perfect, parcă prea OK pentru un program gratuit, asta chiar și în condițiile în care, pe durata instalării sale a trebuit să fac slalom printre tot felul de gunoaie pe care asistentul mă încuraja să le instalez.

Din curiozitate, înainte de a apăsa butonul ”Obține Update, ca si test au fost deschise Skype și µTorrent apoi, apelând la funcția de căutare a actualizărilor disponibile în acestea si s-a  încercat să afle dacă este sau nu disponibilă actualizarea afișată de SUMo,de aceea acest aplicatiegaseste toate actualizarile intr-un timp real.

Pop Adrian

Pop Adrian

Love to help :)

Leave a Reply