Salut, eu sunt Alex, iar in acest tutorial vom vorbii despre viteza de desfasurare a unui videoclip in After Effects.Vom invata cum sa aplicam 3 efecte: Fast Forward, Slow Motion si Reverse.
Desi aceste 3 efecte pot fi aplicate destul de usor m-am gandit ca este bine sa fac un tutorial pe aceasta tema.
Slow Motion

Acest efect se foloseste cel mai mult atunci cand filmarea are destul de multe cadre pe secunda pentru a incetinii actiunea intr-un mod foarte placut.Chiar daca nu dispunem de o camera foarte buna ce filmeaza la o rezolutie mare cu 50-60 de cadre pe secunda,ci doar de o camera cu 25-30 de cadre pe secunda vom putea aplica acest efect dar rezultatul va fii unul mai slab.

Fast Forward
Daca dorim sa marim viteza unui film(sa grabim actiunea) putem folosii acest efect intr-un mod foarte simplu cu ajutorul programului After Effects.

Reverse
Daca dorim sa realizam o filmare in care sarim foarte mult,sa spunem pe o masina, sau daca dorim sa simulam un impact dintre doua masini tot ce avem de facut este sa ne urca pe o masina si sa sarim jos de pe ea sau in al doilea exemplu sa mergem cu spatele cu masina astfel incat in momentul in care aplicam efectul de reverse sa avem efectul dorit,filmand totul in siguranta.

Comentariul din “After Effects — Speed Variation”

  1. Intamplator am gasit un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Ca tine de altfel, am crezut ca este o reclama la un site „lesinat”. Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 10 mii de euro. Toti banii sunt de la joc, ai dreptul sa muncesti o data pe zi si sa te lupti de 10 ori, dupa aceste activitati vei primii sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri,cum ar fi: fabrici de lactate, ziar propriu, unde poti publica articole, fabrici de lemne, universitati etc. Jocul este un simulator excelent al realitatii. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. Totusi investind banii progresiv, dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa. Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau prin alte operatiuni bancare.Daca vrei sa incerci jocul click pe http://goo.gl/QxygzN (sau click dreapta si copy)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *