Android 4.3 pe samsung galaxy s3 GT-I9300 instalare

5

Salut si bun gasit la un nou tutorial despre android astazi am sa va arat cum se instaleaza android 4.3 pe samsung galaxy s3 care este o versiune “leaked” instalarea va decurge putin mai diferit fata de versiunile anterioare avem si o versiune de odin mai noua. Instalarea android 4.3 pe GT-i9300 puteti sa o faceti in deplina siguranta dupa ce faceti un backup la telefonul vostru gasiti un tutorial cu mobogenie aici sau puteti utiliza direct snappea pe care vi l-am prezentat ne nenumarate randuri.

Linkul de descarcare pentru android 4.3 am sa il postez mai jos din pacate nu mai tinem fisierele pe serverele noastre pentru ca se consuma multa banda fiind descarcat de atatea ori am uplodat pe hotfile si pe un serviciu de cloud care functioneaza destul de bine.

Download android 4.3 Samsung Galaxy s3 1

Download Android 4.3 Samsung galaxy s3 2

NOTA: tutorialevideo.info nu se face responsabil daca nu urmatii pasii exact cu i-am descris in tutorial unde se si vede ca instalare a decurs cu succes.

5 Comments
  1. stefan says

    Salut cand faci un tutorial cu android 4.4.2?

  2. Stefan Nicolae says

    Vreau si eu Android 4.4.2……!!!!

  3. tutorialevideoo says

    POti sa descarci android 4.4.2 de pe sammobile, inca nu avem un tutorial cu android 4.4.2 insa o sa postam in curand cateva tutoriale cu android.

Leave A Reply

Your email address will not be published.