Avast Browser Cleaner curata browserele nostre de toolbarurile inutile si de addonuri nefolositoare

0

Salut, bine te-am gasit pe websitul nostru tutorialevideo.info, astazi am sa iti prezint un mic program de la avast care se numeste avast browser cleaner, cu ajutorul acestui program putem sa ne stergem acele toolbaruri care sunt inutile care ne enerveaza sau care va enerveaza depinde de caz. Dupa cum bine stiti sau a-ti facut si voi odata.. cum se instaleaza un program “Next Next Next … Finish” fara sa citim nimic… dupa un restart apar 2 toolbaruri despre care nu stim absolut nimic.

Din pacate aceste toolbaruri sau addonuri sunt destul de enervante cand deschidem browserul si vedem ca pana la jumatate este plin de reclame sau de alte chestii pe care noi nu le dorim acolo, multi dintre noi chiar nu stiu cum au ajuns acolo si mai rau este ca nu stiu de unde sa le dezinstaleze. Am intampinat cazuri in care am dat disable din setarile browserului si dupa restart a revenit.

Pana la urma cei de la avast sau gandit si la noi si au realizat acest avast browser cleaner care vine in intampinarea nevoii noastre.

Leave A Reply

Your email address will not be published.