Specialisti IT cred ca web 3.0 si calculatoarele pe cloud sunt viitorul, pentru a ne schimba viata. Avand in vedere ca web 3.0 este departe de a fi realizat insa cloud a inceput deja sa domine pe internet in curand specialistii vor lansa o versiune de cloud pe care vor opera proprile noastre sisteme de operare.

Probabil ca pana acuma uni dintre voi ati incercat deja Dropbox,SkyDrive,Amazon Cloud sau Google Drive. Toate aceste servicii de cloud sunt considerate cele mai bune solutii de cloud si sunt in top, dar daca doresti un cloud cu spatiu infinit pentru fisierele tale atunci probabil bitcasa este solutia pe care o cauti.

Bitcasa se bazeaza pe 3 principii si mai exact Spatiu infinit de stocare,Sincronizarea fisierelor si data backup. Bitcasa sa gandit la o idee destul de ciudata la prima impresie si mai exact o solutie de “Duplicate Files” cum vine asta… In cazul in care am uplodat deja un fisier blabla.avi si acest fisier este deja pe cloudul respectiv se va folosi doar o sursa de download (fac o paranteza aici pentru cei care au intrat pe youtube si au vazut dupa ce au uplodat deja acelasi fisier scrie “Duplicate Files” si nu este publicat pe canal).

Bitcasa lucreaza cu un astfel de sistem parerea mea personala cand vine vorba de exemplu de fisiere Windows si mai exact o versiune Windows vista daca 10 oameni fac backup la acel windows toate fisierele windows sunt la fel nu are rost sa se tina 10 copii diferite pentru acelasi fisier.

La inscriere primiti 5 GB gratuit iar pentru doar 10 $/luna primiti spatiu nelimitat, iar pentru fiecare prieten amic invitat primiti 1 GB pe viata.

Pop Adrian

Pop Adrian

Love to help :)

Leave a Reply