[ad#ad-1]

Bitdefender si-a aratat suprematia in industria de securitate mondiala.

Expertii nemti spun ca acest antivirus este cel mai bun antivirus pentru un home-user, adica pentru useri normali, care folosesc calculatorul ocazional, nu pentru companii mari.Culmea e ca acest antivirus este creat de romani.

Expertii in solutii de securitate de la bitdefender si-au pastrat locul intai la testele efectuate de institutul german AV-TEST.

Bitdefender Internet Security 2013 s-a clasat pe primul loc, obtinand 17 puncte din cele 18 posibile, intrecand astfel 23 de produse de top, printre care mai erau:  F-Secure: Internet Security 2012 & 2013, F-Secure: Internet Security 2012 & 2013, Avast: Free AntiVirus 7.0sau AVG: Internet Security 2012 & 2013.

Iata si rezultatele:

cel-mai-bun-antivirus-din-lume-e-romanesc-spun-nemtii

 

Bitdefender 2012 s-a clasat in ultimii doi ani, in mod constant, pe prima pozitie a industriei la evaluarile de specialitate.

In evaluarea AV-TEST, antivirusul nostru a obtinut punctaj maxim la curatarea, protectia si refacerea unui sistem infectat, detectand in proportie de 100% amenintarile informatice si atacurile de tip ’’zero-day’’.Singurul punct pe care specialistii romani l-au pierdut, a fost la categoria „Utilizare„, Bitdefender adunand 5 din 6 puncte.

In ultimul an, Bitdefender a castigat in mod repetat si sesiuni de testare organizate de institutia independenta austriaca AV-Comparatives, care i-a acordat produsului si premiul anual Top Rated Award – 2011.

[ad#ad-1]

One thought on “Cel mai bun antivirus din lume-Bitdefender”

  1. Recomand Bitdefender este un antivirus foarte bun si sunt mandru ca il folosesc pentru ca este facut de romani 🙂 ar trebui sa aibe si un logo ceva 100% romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *