[ad#ad-1]

LG  a lansat in aceasta seara (07.08.2013) cel mai puternic smartphone de pe piata, numit LG G2.Surpriza de la LG este ca smartphone-ul va avea noul chipset de la Qualcomm, acesta numindu-se Snapdragon 800.

Cum era de asteptat, LG-ul a pus accent pe toate aspectele acestui device, de la design pana la componentele hardware care sun de-a dreptul impresionante

Acest LG G2 are un display cu un bezel lateral extrem de mic, pe laterale negasindu-se niciun buton, dar controlul volumului se poate face din butoane acestea fiind pozitionate pe spatele carcasei, langa camera foto.

Chiar daca butoanele pentru controlul volumului, bateria nu este mai mare datorita cresterii densitatii celulelor,Bateria lui LG G2 fiind de 300 mAh.

Ecranul se deblocheaza prin atingerea ecranului de 2 ori, blocharea facandu-se la fel.

Display-ul de 5,2 inci, spune LG, este foarte ideal, atat pentru ergonomie cand device-ul este tinut in mana cat si pentru vedere.

Camera de 13 MP este protejata de un strat DE CRISTALE DE SAFIR.Camera LG G2 pune accentul pe subpixeli, nu pe numarul MP, o tehnologie oarecum similara UltraPixel-ului de la HTC ONE.Angrenajul dedicat foto dispune de OIS si de o tehnologie de captura a imaginilor in lumina slaba.

LG a pus un mare accent si pe sunetul redat de G2.

Smartphone-ul dispune de sunet Hi-Fi, calitate comparabila cu cea obtiunta si redata in mediul audio profesional.

UX-User Experience, este un alt lucru de care G2 are parte.Ca si concurenta de la Samsung, LG a propus prin G2 o serie de functii avansate, asupra carora vom reveni, probabil, intr-un viitor articol despre G2.

Specificatii hardware:

  • Display – 5,2 inci, 1920 x 1080p, protejat de Gorilla Glass 3
  • Procesor – 2.3GHz quad-core Snapdragon 800
  • GPU – Adreno 330
  • RAM – 2GB
  • Stocare – 16GB / 32GB
  • Camera foto – 13MP cu OIS si inregistrate FullHD (pana la 60fps)
  • OS – Android 4.2.2
  • Baterie – Li-Pol 3,000mAh

Detalii despre pretul si disponibilitatea noului varf de gama LG, vi le facem cunoscute in articolul despre User Experience, pentru ca deocamdata nu stim nimic despre pret si disponibilitate!

[ad#ad-1]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *