Cyber Ghost VPN este unul dintre cele mai bune servicii deoarece nu avem nevoie sa cumparam versiunea comerciala a lui,iar versiunea free pentru un utilizator este tot ceea ce are nevoie un incepator,cat si un expert.Ghost cripteaza traficul si ne asigura ca acesta vor ramane ascunse de catre hackeri in cazul in care noi suntem intr-o zona publica cu reteaua Wi-Fi gratuita.Totusi un mare minus pentru aceasta aplicatie nu are banda nelimitata,insa daca depasim termenul de 3 ore pe zi,VPN-ul ne deconecteaza automat si de aemenea daca il folosim pe dispozitivele ce ruleaza sistemul de operare Windows in special Windows Phone-ul.

Versiunea pro ofera o conexiune mult mai bun urmata de latime de banda nelimitata,dar si de alte unelte precum OpenVPN,precum si IPSec si optiune pentru PPPT.

2)IP Hider Pro

Acest soft se bazeaza pe o lista cu IP-urile de pe zonele geografice atunci cand navigam pe internet.De asemenea din interfata grafica vom alege aplicatia in care navigam pe internet,dupa care ne-am ascuns aIP-ul intr-un alt IP fals.De asemenea putem sa ne tinem si IP-ul real cat vrem noi sau putem sa-i spunem aplicatiei sa ne schimbe IP-ul in timp de 1,2,5,20 sau 60 de minute.

3)Easy Hide IP

Acest soft este un soft comercial ce ne ascunde in peste 60+ de tari cu viteza mare IP pentru protejarea indentitatii user-ului atunci cand acesta navigheaza pe internet.Acest soft are serverele amplasate in Australia, Canada, Denmark, Germany, Netherlands, Portugal, Singapore, Spain, Switzerland, United Kingdom, United States, Brazil, Luxembourg, Japan, Russia, India and France.

4)Hide All IP

Cu acest soft ne putem ascunde activitatea online de catre hackeri.Acest soft cripteaza tot ceea ce iese si intra atunci cand facem o activitate online folosind o criptare destul de buna,criptare pe un protocol RSA 1024 RC 4.

5)Hide the IP

Hide the IP este o solutie doar apasand pe un singur click pentru a proteja datele noastre importante.Programul este free si nu prea,deoarece pe acesta il descarcam in versiune trail,iar aceasta versiune are un minus gigantic si anume perioada de testare este de maxim 3 zile si de asemenea aplicatia nu ne lasa sa selectam un server particular in versiunea trial.In aceasta aplicatie dispune de 3 optiuni precum basicul,optiunea de a ascunde IP-ul profesional si ultima optiune,o optiune destul de importanta si anume plantimium.

Acuma,in versiunea „free” avem posibilitatea de a ascunde doar IP-ul insa ultimile optiuni si anume Plantimium+Professional ofera protectie impotriva elementelor periculoase pe langa ascunderea IP-ului.

6)Real Hide IP

Real Hide IP este un program foarte bun pe care le putem folosi pentru a ascunde adresa IP și a accesa site-uri web blocate pentru o anumite zona geografica. Putem încerca instrumentul gratuit , dar versiunea trial nu poate fi folosit pentru totdeauna .

Link:” http://www.real-hide-ip.com/products/real-hide-ip”

7)Hotspot Shield

Dacă suntem un vizitator frecvent al internetului , probabil știm deja despre Hotspot Shield . Acesta are un mod in doar 3 moduri de a debloca site-uri blocate si mai trebuie  menționat faptul ca Hotspot Shield are  un instrument excelent pentru a ocoli cenzura internetului .Aceasta criptează toate conexiunile și protejează aparatul de site-uri de malware , phishing și spam. 8)UltraSurfUltraSurf este un instrument gratuit dezvoltat de UltraReach Internet Corp a fost inițial dezvoltat pentru utilizatorii de Internet din China continentală , în cazul în care internetul este puternic cenzurate și monitorizat . Acum , ea are milioane de utilizatori din peste 180 de țări ce folosesc acest instrument pentru protectie atunci cand utilizeaza internetul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *