ColorNote,o aplicatie de notite pentru Android pe care pana si un agent secret o va folosi

Daca nu vrem ca notele scrise cu tot felul de activitati sa fie vizionate de personae straine atunci cand ne pierdem smartphone-ul,aplicatia ColorNote este solutia.Pentru a lua softul deschid Magazi Play/Google Play si la casuta de cautare voi scrie “ColroNote notițe notepad”,o descarc+instalez si o deschid unde va aparea interfata grafica a softului. Acesta  este soluția ideală deoarece, dacă vom opta pentru sincronizarea notițelor logându-ne folosind contul creat în aplicație sau un cont Google sau Facebook, notele sunt criptate folosind standardul AES înainte de încărcarea lor în cloud,iar Ceea ce este de placut la ea în mod special e că oferă posibilitatea creării de checklists-uri, format foarte utile pentru crearea listelor de cumpărături. Până nu demult o aplicatie asemanatoare precum  Wunderlist se putea folosi in acest scop, dar în timp s-a  ajuns la concluzia ca aceasta aplicatie este pre simpla si ca ColorNotes pare a fi alternativa pe care o cautam.

Organizarea pe culori (pe care eu le folosesc în astfel de aplicații pentru a determina gradul de importanță al fiecărei notițe), ne duce cu gândul la post-it-urile adezive pe care le foloseam cândva la birou. Ceea ce s-ar putea sa ne placa place este crearea de mementouri, în special funcția „pin to status bar”, care ține nota în bara de notificări și care în cazul meu s-a adeverit a fi foarte utilă pentru a ne  reaminti de chestii.

În fine, ColorNote e o aplicație simplă, dotată doar cu funcții într-adevăr utile în cazul aplicațiilor de acest gen. Un punct negativ, dacă contează pentru voi limba de afișare, ar fi că nu veți avea meniurile și opțiunile în română, ci în engleză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *