Salut si bine v-am gasit la un nou tutorial video. Astazi o sa va prezint un site care ne ajuta sa facem conferinte video si audio gratuit prin simpla accesare a unui link, fara sa fie nevoie sa instalam ceva pe PC. Putem intra in conferintă de pe orice dispozitiv, trebuie doar sa permitem accesul la microfon si la camera video daca dorim sa ne si vedem.

Spre deosebire de alte servicii sau soft-uri de videocall, Linkello nu necesită crearea unui cont pentru a putea initia sau participa la o conferință audio sau video.

Singura limitare impusa de acest serviciu este faptul ca link-ul conferintei este valabil timp de 24 de ore. Daca in alta zi dorim sa participam la o conferinta, va trebui sa generam un alt link,care la randul lui va expira dupa 24 de ore.

Dpdv al participantilor activi intr-o conferinta facuta pe Linkello, pot sa va spun ca am reusit sa intram simultan 10 persoane fara nicio problema. Numarul maxim de participanti nu este specificat pe site, prin urmare nu pot sa va dau o cifra exacta.

Pentru mai multe informatii, va invit sa urmariti tutorialul video de mai jos.

Leave a Reply