Salut! Bine te-am regasit la un nou tutorial video din suita de tutoriale video din Microsoft Office 2007. In tutorialul de astazi am sa va vorbesc despre unul din programele Office, mai exact, despre Microsoft Word, editorul de text. Iti voi arata doua lucruri elementare care ajuta orice utilizator incepator, mediu sau avansat in utilizarea acestui program. Pentru ca ne plac lucrurile cat mai simple si care ne usureaza munca, am decis sa realizez acest tutorial video. Deci, am sa va arat cum puteti configura bara de butoane pentru a avea totul la indemana si cum puteti seta functia „AutoRecover” pentru a nu pierde informatii sau munca dvs. de cateva ore in urma unei pene de curent.

1. Bara de butoane – initial vine configurata cu functiile de baza: „Undo, Redo si Save As…”. Pentru celelalte functii, suntem nevoiti sa derulam in meniuri contextuale si printre sutele de functii si optiuni oferite de acest program. O parte din voi nu stiu ca toate acestea pot fi aduse in bara de butoane. Noi nu le vom aduce pe toate fiindca am face „ditai” bara, ci o sa aducem cateva din functiile elementare utilizate de toata lumea.

2. Functia „AutoRecover” – ne salveaza informatia la un interval de timp, automat, setat de noi. Acesta vine prestabilit pe un anumit timp, destul de indelungat, care, din pricina unei pene de curent, ne poate afecta munca pe care am efectuat-o in ultimele zece minute. Setand un interval mai scurt de timp, salvarea informatiilor se face mai des iar acest lucru ne ajuta sa nu pierdem datele introduse in document.

Cum faceti aceste lucruri? Urmariti tutorialul video si in cadrul acestuia o sa gasiti toate informatiile necesare si toti pasii pe care trebuie sa-i faceti. Urmarind cu atentie, e imposibil sa nu va functioneze modificarile. Acestea fiind spuse, va urez Vizionare Placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *