Configurarea unui calculator bun pentru minerit litecoin

1

Salut si bun gasit la un nou tutorial video litecoin, mai exact despre monezile virtuale astazi cum am promit intr-un tutorial video anterior ca am sa va arat cum se construieste un mining rig adica un pc pentru minat sau pentru a genera monede de tip litecoin. In tutorialul video de mai jos am uitat sa spun despre CPU adica sa pun un procesor la oferta pe care am creato insa cei care doresc un PC pot vorbi cu cei de la wincoin.com pentru ca iei au facut multe comenzi ferme si au preturi mai mici ca la emag.

Placa video AMD 7950
SURSA ENERMAX 1200W
MEMORIE RAM 4 GB ddr3
PLACA DE BAZA
PROCESOR

Sper ca sa va indrume acest tutorial pe care l-am realizat si sa va dati seama defapt ce inseamna “a mina” si cum se castiga banii din monezile virtuale, pentru cei care nu au vizionat inca tutorialul video despre litecoin il gasiti aici

Pe langa astea mai aveti nevoie de un cooler la procesor si de acel schelet pe care vi l-am aratat in puteti vedea pozele despre care am vorbit in videoul de mai jos aici http://wincoin.imgur.com/all/.

1 Comment
  1. Florian says

    Mai este valabila configuratia de minal LTC? Sau mai exact se mai poate mina de acasa la ora actuala cu o alta configuratie?

Leave A Reply

Your email address will not be published.