Skype este un utilitar gratuit si simplu care va permite efectuarea de apeluri telefonice oriunde in lume in doar cateva minute. Creat de aceleasi persoane care v-au adus programul Kazaa, Skype foloseste tehnologia P2P (peer-to-peer) pentru a va permite conectarea cu alti utilizatori. Programul poate fi instalat rapid si usor si ofera cateva utilitati dintre care putem aminti apelurile SkypeOut, efectuate dinspre Skype catre telefoane fixe si mobile din intreaga lume, apeluri gratuite in sitem conferinta si un transfer sigur al fisierelor.

Apelurile Skype au o calitate mai buna a sunetului decat cel oferit de telefonul dumneavoastra obisnuit si sunt deosebit de sigure, datorita unui sistem de codificare a datelor terminal-catre-terminal.

Este disponibila si o versiune a programului pentru PDA. Versiunea 1.3 adauga utilitati care permit o imunizare imbunatatita, o interfata superioara si de asemenea integrarea unui Browser Manager pentru detectarea programelor spion, plus noua caracteristica “Fisiere Gazda”, precum si remedieri ale bug-urilor preexistente.

One thought on “Creaza un cont de skype si instalarea acestuia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *