Salutare! Dupa cum v-am promis in tutorialele anterioare, o sa va prezint cu ce putem desface un iPhone sau un iPad. In cazul meu, a trebuit sa desfac iPhone-ul pentru ca microfonul de jos nu functiona in timpul apelului. In trecut am postat un tutorial despre cum se rezolva aceasta problema fara a demonta tot telefonul, dar in cazul meu, aceasta metoda nu a mers. A mers doar cateva zile, apoi din senin nu a mai mers. Singura metoda ca sa razolvam aceasta problema, daca solutia din tutorialul anterior nu merge, este sa scoatem placa de baza a telefonului pe masa si sa fixam chipul ala mai bine pe placa de baza a iPhone-ului nostru. Asta am facut si eu, si mie momentan merge fara probleme. Daca vreti un tutorial pe aceasta tema , va rog lasati un comentariu.

Ieri am decis ca imi cumpar acel set pentru ca nu aveam cu ce sa desfac acele surubele mici care fixeaza placa de baza de carcasa telefonului nostru. Cele doua suruburi care tin capacul din spate fixat am reusit sa le desfac fara o surubelnita speciala, dar sunt unele atat de mici incat nu merg decat cu o anumita surubelnita.

Daca aveti vreun set cu toate tipurile de surubelnite, aflati ca nu o sa gasiti in acesta surubelnita atat de mica. Am avut noroc ca am gasit la mine in oras un magazin in care se vand astfel de truse. Daca vreti sa gasiti magazinul, cautati trusa pe Okazii.ro.

Aceasta trusa este alcatuita din:

1. Doua unelte de desfacut contactele flexibile de pe placa de baza a iPhone-ului nostru
2. 3 surubelnite (una in stea cu 5 colturi, una in cruce si una dreapta)
3. 2 unelte din plastic pentru dezlipirea adezivului pe componente mai sensibile
4. o ventuza pentru geam, ca sa nu il crapam

Pop Adrian

Pop Adrian

Love to help :)

Leave a Reply