Cum aflam cine ne suna cu numar necunoscut sau ascuns

5

Subiectul apel cu numaru ascuns este deja un SF am in jurul meu atat de multe persoane care m-au intrebat cum pot sa vada numarul de sub “necunoscut” incat am decis sa tot caut solutii pana zilele trecute cand am dat peste o solutie foarte simpla si care chiar functioneaza. In tot acest timp am testat si eu solutii de tot felu pentru ca omu cand are nevoie sa afle cine il suna cu numar ascuns face de toate (am facut si eu ), solutia pe care o prezint eu momentan functioneaza doar pe android insa este posibil sa redirectionati apelurile catre acel numar de VOIP si din contul orange sau de pe online.

Am testat in direct sa se vada faptul ca apare numarul de telefon chiar daca sun cu ascuns adica u #31#numarul am sunat de pe iphone pe un LG G3 si a functioant perfect ce am uitat sa specific in tutorial este faptul ca cei de la call romania tin apelurile adica nu este nevoie sa tineti pagina deschisa sa vedeti cine a sunat cu numar ascuns.

Pentru alte detalii informatii va stau la dispoziti pe chatul pe care il vedeti in partea dreapta cineva este in permanenta online.

5 Comments
  1. Sebastian says

    Pe Orange Prepay nu se poate face operațiunea.

Leave A Reply

Your email address will not be published.