Bine v-am gasit la un nou tutorial video. Astazi o sa va arat cum putem vizualiza politicile sau setarile care sunt modificate in Group Policy Editor, atat cele modificate de noi, cat si cele despre care nu avem cunostinta, modificate de aplicatii sau alte persoane care pot avea acces la calculatorul nostru.

Procedura este destul de simpla si nu implica utilizarea unui program. Trebuie doar sa deschidem Group Policy Editor tastand in casuta Run gpedit.msc . Mergem la Computer Configuration – Administrative Templates – All Settings si in partea dreapta dam click pe coloana State care ne indica statusul politicilor. De baza majoritatea politicilor sunt setate pe Not Configured, insa dupa ce dam click pe State in partea de sus din aceasta coloana o sa observam ca ne apar politicile modificate in cazul in care exista (care pot fi setate pe Enable/Disable).

Acelasi lucru il putem face si la User Configuration si putem vedea daca si aici apar politici modificate. Daca doriti sa resetati Group Policy Editor la setarile de baza, va invit sa urmariti ACEST TUTORIAL facut in trecut, in care am aratat cum se procedeaza.

Mai multe informatii gasiti in tutorialul video de mai jos pe care va invit sa il urmariti.

Leave a Reply