Bitcoin moneda virtuala care valoreaza peste 500 de $ in momentul in care realizez acest video. Am decis sa fac si un tutorial in care sa va arat cum puteti cumpara un bitcoin, multa lume se fereste sa cumpere sau sa plateasca cu cardul online altii sunt mai lejeri si spera sa poata platii peste tot cu cardul online insa cand vine vorba de bitcoin este putin mai „greu” pentru ca nu e foarte lejer sa cumperi monezile virtuale inca… In bucuresti de exemplu exista un bancomat pentru bitcoin care va permite sa cumparati foarte repede moneda virtuala in schimb cand vine vorba de bursa online trebuie sa trimiteti banii catre bursa.. acest lucru poate sa dureze daca lucrati cu burse de afara.

Eu ma folosesc de btcxchange de la lansarea lui pe piata si am numai cuvinte de lauda cand vine vorba de bani.

7 thoughts on “Cum cumparam un bitcoin”

  1. Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul „Info” la adresa de email: mouse_kik15@yahoo.com

    LIKE PE FB – CUM SA FACEM BANI PE NET !!

  2. Also note that since Bitcoin is a digital currency, it can only be traded via digital wallet and online transactions. You need to make sure that these transactions are valid, while selecting the account for the mode of payment. Keep in mind, bitcoin mining is very difficult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *