DC++ este un client de file sharing pentru protocolul Direct Connect care permite partajarea fisierelor proprii pe Internet, precum si descarcarea de fisiere din reteaua dedicata. Ca facilitati mentionez interfata simpla, dar functionala, posibilitatea de conectare la mai multe hub-uri simultan sau reluarea download-urilor intrerupte.

Nu cred ca este cineva pe aceasta retea mondiala, numită “INTERNET” care sa nu fi utilizat cel putin odata protocolul “direct connection” printr-un “client DC”. Nu sunt sigur, dar cred ca primul client realizat public, pentru conexiunile directe PC-2-PC printr-un “host (hub)” care mentinea si coordona legatura intre cele 2 gazde pana la inceperea (download-ului) schimbului de fisiere a fost soft-ul (clientul) “DC++”. DC++ este o aplicatie open-source (nu degeaba au aparut o multime de alti clienti) scrisa in limbajul de programare “C++” pentru protocolul “direct connection” dezvoltat initial de “neo-modus.com”.

DC++ este un program de share pe internet cu ajutorul caruia puteti gasi si face download orice aplicatie, poza, film sau melodie doriti datorita milioanelor de utilizatori. Acest program iti permite sa imparti fisierele tale cu alti utilizatori de pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *