Cum descarcam sau cum folosim µtorrent si bittorent


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/r76421tuto/public_html/wp-content/themes/magazine-prime/assets/libraries/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 254

µTorrent este un client BitTorrent pentru Windows. Numele (µ=micro) vine de la faptul ca µTorrent este optimizat pentru a consuma cat mai putine resurse (procesor, memorie si spatiu pe hard disc). Toate aceste optimizari nu afecteaza insa performanta programului si nici optiunile pe care acesta le ofera.

µTorrent este probabil cel mai mic (~ 300 KB) client pentru descarcarea torentelor, dar foarte simplu, eficient si ofera aproape tot ceea ce gasesti intr-un client mai mare. Programul este defapt un singur fisier care nici nu se simte ca ruleaza pe PC.

Beneficii:
* gratuit
* permite mai multe descarcari in acelasi timp
* utilizarea bandei la internet intr-un mod inteligent
* posibilitatea setarii prioritatii la descarcare a unui fisier sau segment
* grafic (orar) de configurare a benzii (download si upload) in functie de anumite criterii
* limitare vitezei pe fiecare torent separat sau global pe toate torentele (atat pe download cat si pe upload)
* reluare rapida in cazul unei intreruperi in timpul descarcarii (a cazut tracker-ul)
* suport UPNP (Win XP)
* suport DHT (Database Header Table)
* tradus in foarte multe limbi (romana inclusiv)

Nu cred ca se poate spune despre µTorrent ca este cel mai complet program pentru descarcarea de pe torrente, insa cu siguranta este cel mai mic si mai compact.
µTorrent este destinat utilizatorilor fara pretentii care nu vor sa se incurce in setari complicate si care isi doresc ca programul sa execute simplu si rapid operatiunea pentru care a fost creat: descarcarea de pe torrente. Aceia dintre dvs. care nu se descurca prea bine in limba engleza au un pachet de traduceri care, printre alte 53 de alternative, ofera si traducerea in limba romana.

Pe cât de mic, programul asigură nu numai facilităţile de bază cerute pentru un client pentru torrente ci şi unele facilităţi avansate. Voi aminti una singură: posibilitatea configurării programului pentru a urmări prin RSS diverse situri cu torrente, astfel încât să vă descarce automat noile episoade ale unui serial preferat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *