Android:

Atunci cand ne referim la configurarea sistemului Android,acesta ne ofera un spatiu larg de miscare,utilizatorul nefiind singurele persoane care pot beneficia de acest lucru,ci si producatorii dispozitivelor cu propriile interfete.

Deci,la Android interfetele sunt in general diferite,iar in tutorialul de fata v-am prezentat niste poze a unor utilizatori de Android cu o interfata a unui sistem de operare Androdi 4 si 5.1 in majoritatea pozelor.Sfaturile au fost simple deci pentru optimizare Android-ului,va sfatuiesc sa urmariti tutorialul.

iOS:

In comparatie cu versiunile precedente de iOS,compania Apple a oferit unui utilizator libertatea de a configura sistemul de operare.In tutorial v-am prezentat optimizarea dispozitivului ce contine iOS 9.3,pentru o performanta cat mai stabila la acest dispozitiv.

Windows 10 Mobile:

In timp ce Microsoft a trecut toate telefoanele Lumia la Windows 10,acestia au anuntat ca si mai vechile telefoane vor fi upgradate la noul sistem.Pana la urma,din pacate,doar cei care aveau cel putin 1 GB RAM au fost considerate compatibile cu upgrade-ul.Daca trecem la Windows 10 Mobile,tot in tutorial v-am aratat pasii de optimizare a telefonului.

2 thoughts on “Cum facem un smartphone sa mearga ca nou”

  1. Esti praf sa moarâ cici, te-ai strofocat 30 minute sa vorbesti in termeni pe care nici tu nu îi intelegi bine si ai explicat fix nimic.
    Apropo fumeaza un Joint inainte de a face un tutorial, poate asa scapi de emiții si nu te mai balbaii si repeti.

  2. Foarte bun tutorialul pentru incepatori, „Okas” daca tu ai anumite cunostinte in plus despre cum se fac aceste lucruri, nu inseamna ca toata lumea le are.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *