Salut, bun gasit pe tutorialevideo.info, astazi am sa prezint un nou tutorial video android in care am sa va arat cum putem sa ne facem updaturile la programele pe care le avem instalate deja. O sa vedeti si in tutorialul video de mai jos ca in mod normal cand apare un update pentru un anumit program suntem anuntati direct de google play sa facem update la acest program.

Insa din proprie si pura experienta va spun cand am pus mana prima data pe un telefon android… mam uitat ca “boul la poarta noua” prea najpa preferam iOS in loc de 1000 de ori asta era atunci. Am bifat la inceput “Permite actualizare automata” m-am gandit ca este mai bine asa dupa care am constatat cu o durere in “trafic” ca nu mai aveam MB fara sa imi dau seama pe moment care este marele storcator de MB[trafic] pe telefon.

Atunci am dezinstalat mess,facebook [ca tot romanu de rand] si ce aplicatii mai aveam eu acolo care ma gandeam ca mananca trafic, in fine totul a pornit de la un click pe cele 60 de aplicatii pe care le aveam instalate deja pe android la care le-am permit sa actualizeze automat.

De atunci numai setez asa ceva pentru ca mam invatat minte :), ok cat despre tutorialul de astazi la mine se face update la 4 aplicatii in tutorial pe care le actualizez “MANUAL” ca automat mi-a fost de ajuns.

Pop Adrian

Pop Adrian

Love to help :)

Leave a Reply