Salut! Bine te-am regasit la un nou tutorial video in care am sa va vorbesc despre Audacity, un program de editare audio foarte utilizat pentru simplitatea acestuia. Cei care subestimeaza acest program datorita interfetei grafice, defapt nu cunosc in totalitate programul si nu-l utilizeaza la capacitate maxima. Putem face o multitudine de lucruri daca stim cum sa combinam unele setari sau unele efecte.

In cadrul acestui tutorial iti voi arata cum poti sa faci un instrumental pentru karaoke . Se presupune ca esti acasa si dai un party cu prietenii si doriti sa faceti karaoke pe un instrumental care nu se gaseste pe internet. Ce avem de facut? Trebuie sa descarcam piesa in format .mp3 sau .wav de pe internet si sa o inseram in Audacity.

Aici intervine editarea vocala, adica Audacity, program in care avem posibilitatea de a estompa vocea, mai exact, eliminam vocea de pe instrumental, chiar daca calitatea instrumentalului scade, efectul se obtine. Nu este optim sa inregistram in studio pe acel instrumental, dar este destul de ok incat sa facem karaoke. Cum putem face asta?

E SIMPLU!!! Urmareste tuturialul video pe care l-am realizat si o sa afli raspunsul la intrebarea de mai sus. Urmareste pasii cu atentie si nu vor exista probleme in realizarea acestui lucru. Sper sa te ajute acest tutorial si mi-ar fi de ajutor un SHARE la acest tutorial. VIZIONARE PLACUTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *