Salut si bine te-am regasit la un nou tutorial,in tutorialul de astazi v-am prezentat Cum sa afli adresele de email ale unui website. De fiecare data toti dintre noi am avut probleme in contactarea suportului tehnic de pe un site anume sau de cele mai multe ori multi dintre noi fac un apel telefonic catre firma respectiva.Insa datele lor de contact sunt ori gresite,ori inexistente sau greu de gasit.Pentru a contacta mai rapid un site,putem folosi o metoda gratuita si foarte simpla de utilizat,aceasta metoda fiind doar un add-on pentru browserele de internet. In urma cu cateva luni a fost lansat EmailHunter.co( link: https://emailhunter.co/), un serviciu web prin intermediul caruia poti afla adrese de email ce apartin unui anumit website.

Daca vrem acest serviciu ne ofera si posibilitatea de a descarca un add-on pentru browser-ul Google Chrome pentru a accesa mai rapid utilitatile. Practic, intru  pe site-ul lor, imi fac un cont si apoi voi putea cauta dupa numele unui domeniu toate adresele de email corelate cu acesta.

Evident, acesta  se bazeaza pe foarte multe  sursele publice. Daca o adresa de email nu a fost mentionata nicaieri pe Internet, nu o voi  gasi. Totusi, aproape tot ce s-a putut  testa pana acum a evidentiat cel putin o adresa de email relevanta (nu adrese generale gen contact@domeniu.ro sau suport@domeniu.ro). Varianta gratuita a EmailHunter are ceva limitari in privinta interogarilor, insa produsul e suficient pentru cineva care are nevoie de adrese de contact pentru cateva site-uri pe zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *