Având în vedere statura actuală a constitutie in  „drepturi” și „libertăți” conferite publicul în cele mai multe dintre democrații, cenzura și interdicții privind chestiuni banale de multe ori vin ca o surpriză. Și în epoca Internetului, drepturie publicul sunt largi si chiar mai ușore. Fie ca este vorba de tot felul de neutralitati de pe net controversate, sau restricția  accesului la anumite site-uri.
Dacă avem parte  de asemenea, iar site-urile blocate sunt sufocante  atunci putem utiliza câteva modalități de a accesa site-uri blocate:

 1. Putem sa fim anonim folosind un server proxy:

Un site proxy devine un moderator între utilizator și site. Site-ul proxy ne camufleaza pe site-ul blocat de la furnizorii de servicii Internet și ne permite să accesam site-urile respective,chiar daca acestea sunt blocate. Pentru a obține un proxy pentru orice site blocat, va trebui sa  căutam pe Google.

De exemplu: daca nu putem accesa Facebook de exemplu caut pe internet Facebook Server Proxy sau ne ducem pe site-urile ” http://www.spysurfing.com/ sau http://proxify.us/p/” sau altele.

 1. Putem sa utilizam un VPN.

VPN sau Virtual Proxy in rețea ne permite să conectam dispozitivul la o conexiune sigură la o altă rețea pe internet. VPN ne permite să accesam site-uri blocate de rețeaua de acasă și pune adresa IP într-o țară apropiata sau orice alta tara in asa fel incat noi sa putem accesa site-ul respectiv. Intr-un final putem descărca aplicațiile sau deschideți site-urile blocate în țara noastra cu acest VPN.

 1. Folosim adreasa IP a site-ului, decât URL-ul.

Site-ul a blocat uneori sunt stocate ca o listă de URL-uri și utilizarea IP a site-ului ar putea lucra în anumite  cazuri. Pentru a obține adresa IP pentru orice site, tastam  comanda ”ping numele site-ului.com”în Command Prompt.

Folosind IP-ul este un mod simplu de a accesa site-uri web blocate în regiunea noastra. Cu toate acestea, în cazul în care site-ul ar fi ascuns IP  atunci nu  va merge cu aceasta metoda

 1. Schimbarea de retea proxy in browser-ul nostru de internet.
 2. Folosim opt Google Translate

Localitatile sau chiar țările, uneori, nu interzice Google Translate. Deci, putem trece de restricția prin transformarea site-ul blocat într-o altă limbă, ca să știm. Încercați Google Translate și vedem daca merge . Acesta este încă un alt mod simplu de a accesa site-uri web blocat de catre furnizorii al acelui site.

 1. Bypass prin extensii

În cazul în care site-uri care sunt blocate de un institut sau un birou  dinamice în natură, cum ar fi Facebook sau YouTube, atunci ar trebui să dea un try la aceste extensii precum ”Hola și ProxMate” sunt câteva extensii pe care le putem utiliza in accesarea site-urilor web blocat.

Acestea sunt unele dintre cele mai eficiente si usor de folosit metode pentru a eluda cenzura care a fost pus pe site-urile noastre favorite

3 thoughts on “Cum putem accesa site-urile blocate cu doar 6 pasi”

 1. blocat este un cuvant cam comun , trebuie avut in vedere implicatiile legale.
  exemplu: nu ma impiedica nimeni sa merg in alta tara sa vad filme pe Netflix
  poti sa faci o lista cu situri blocate ?
  din cate am citit si eu pe internet exista si alte metode de a accesa anumite retele.
  ai uitat de avantajele ipv6 si setarile speciale din anumite versiuni de linux.
  privesc utilizatorul ca pe un consumator de resurse in detrimentul altor resurse ca exemplu: timp.
  nu cred in singtama hackerilor: pentru ca am putut;
  sunt convins ca cealalta: pentru ca ti-am dat voie este mai slaba pe de-o parte si mai puternica in alta parte.
  utilizatorul bolnav de butonat ar trebui sa fie constructiv cu calculatorul.

  sper ca comentariul meu a fost util.

 2. Salut.Am o problema cu aplicatia ssiptv.A functionat de minune si deodata mi au taiat accesul la ea si sau altele similare.Te rog,Poti sa imi oferi o solutie pt problema asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *