Se poate întâmpla să descărcăm de pe Internet fișiere în format ZIP, unul dintre cele mai populare formate utilizate pentru manipularea de fișiere comprimate într-o arhiva , care sa fie  incomplete din oarice motiv, fie ca sunt corupte și nu se pot deschide,iar inainte de a le elimina din calculator, fiind inutilizabile, este recomandat să încercam să le reparam cu ajutorul lui  DiskInternals ZIP Repair.

DiskInternals ZIP Repair este un program gratuit foarte simplu de utilizat, nepresupunând niciun fel de cunoștințe tehnice. Întregul proces de reparare a unei arhive ZIP constă în parcurgerea câtorva pași ghidați de un asistent,cele două butoane ”Browse” servesc la selectarea arhivei corupte, respectiv la locația de salvarea după recuperarea sa. Dupa ce am completat cele 2 spatii de la ”Corrupted Files+Repaired Files” apas pe butonul ”Next”,iar în fereastra următoare programul ne va afișa întregul conținut al arhivei ZIP, plus starea fiecărui fișier în parte. Procesul de reparare a arhivei este destul de rapid, oferindu-ne opțiunea de a deschide arhiva la finalul procesului pentru a o previzualiza.

DiskInternals ZIP Repair are un consum foarte redus de resurse, neafectând performanța generală a calculatorului. Având un timp bun de răspuns și o viteză de procesare mai mult decât satisfăcătoare, programul se adresează oricărui tip de utilizator, nefiind încărcat cu opțiuni avansate inutile, oferind o soluție optimă de reparare a arhivelor ZIP. DiskInternals ZIP Repair este compatibil cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7 și Windows 8.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *