Cum putem gestiona elementele browserelor instalate cu ajutorul lui Auslogics Browser Care

Mai mult ca sigur, fiecare dintre noi avem instalate mai multe browsere în calculator, în afară de cel implicit al sistemului de operare Windows, Internet Explorer. Și tot atât de sigur, avem instalate diverse extensii, plus setările motoarelor de căutare, pagina de pornire, eventual vreun toolbar, în respectivele browsere. Gestionarea tuturor acestor elemente luate în parte pentru fiecare browser, este destul de anevoioasă. Aici intervine Auslogics Browser Care, un program gratuit creat de catre  Auslogics, ce poate afișa toate aceste elemente, ale fiecărui browser, într-o singură fereastră,softul fiind compatibil cu toate versiunile stabile ale browserelor ce pot rula în sistemul de operare Windows. Deschid aplicatia si o sa apara interfața grafica  este foarte simplă, intuitivă, împărțită într-un număr de tab-uri echivalent cu cel al browserelor instalate. Gestionarea extensiilor, a paginii de pornire, a motoarelor de căutare, sau a toolbar-urilor instalate intenționat sau nu, se poate face direct din interfața programului, fiecare browser având secțiunea sa separată. Mai mult, Auslogics Browser Care oferă posibilitatea curățării istoricului navigării pe Internet pentru fiecare browser în parte.

În cazul în care eliminarea din browser a elementelor nedorite determină o schimbare în rău a comportamentului acestuia, se poate restaura browser-ul respectiv, la setările inițiale prin accesarea optiuni ”Restore default browser settings”. Programul nu conține opțiuni care să merite explicate, fiind elementare fără a fi necesară vreo intervenție din partea utilizatorului,iar dacă dorim să eliminam programul din modul de pornire odată cu sistemul de operare.

One thought on “Cum putem gestiona elementele browserelor instalate cu ajutorul lui Auslogics Browser Care”

  1. Nu este bun programul , l-am testat impreuna cu cateva produse Auslogics. Se vede efectiv la cantitatea de date eliminata versus timp de lucru. Si chiar este de nevoie de un astfel de program si pentru browsere / windows ( mai ales windows 10), insa nu am gasit ceva calitativ. Am vazut insa ca solutiile antivirus ofera optiuni de acest gen si pare sa intereseze uilizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *