Ating un subiect fierbinte si mai exact bitcoin sau litecoin, pentru cei care nu stiu ce este bitcoin va spun eu acuma este prima moneda virtuala din lume iar litecoin este a doua moneda virtuala. In urma cu cateva zile din data cand scriu acest post a fost publicat pe stirileprotv un video despre bitcoin. Avand tutoriale video bitcoin si litecoin am fost asaltat cu 1000 de intrebarii cu telefoane si cu foarte multe mesaje.

 

Eu la randul meu sunt un “miner” adica detin cateva calculatoare ca mineaza in reateaua¬†litecoin, am decis sa fac acest video sa explic putin ce inseamna “a mina” ce inseamna sa iti pui calculatorul la treaba si de ce anume avem nevoie pentru a genera monede virtuale. In momentul de fata o moneda bitcoin se trazactioneaza undeva la 130 $/bitcoin pretul este interesant si tentatia este si mai mare, tocmai de acea in videoul de mai jos de 10 minute va explic putin cum este cu investitia si de ce “Calculatoare aveti nevoie” pentru ca normal dintr-un calculator se va folosii doar puterea placii video care este de cateva mii de ori mai puternica decat un procesor.

Mai jos va postez 2 linkuri catre acele 2 placi video despre care vorbesc in tutorial si care merita cumparate.

Placa video Ati radeon 7950 Vapor-X

Placa video Ati radeon 7990

Placile video de mai sus sunt testate de mine personal ruleaza de ceva timp si nu am intampinat probleme inca cu ele, va rog sa va uitati la video sa intelegi ce este si cum se genereaza monedele si de cata investitie este nevoie sa faceti acest lucru. Pentru orice alte intrebarii scrieti in sectiunea de comentarii si am sa va raspund cu placere.

De ce fac acest lucru? pentru ca si eu cand am inceput cu moneda am fost invatat de altii si asa am sa dau mai departe informatia.

Pop Adrian

Pop Adrian

Love to help :)

One Comment

  • dan says:

    salut ,poti sa ma ajuti cu o explicatie ? minez pe poolul bitminter de cateva zile dar nu imi transfera in portofelul meu bitcoini stii de ce ? multumesc anticipat

Leave a Reply