Cum putem sa reparam problemele legate de performanta sistemului de operare Windows 10

După lansarea oficială a lui Windows 10, milioane de utilizatori ce au facut upgrade-ul normal la acest sistem sau l-au facut fortat.Cu toate acestea, mai mulți utilizatori desktop au raportat o problemă de performanță  pe forumuri Microsoft și Reddit după actualizarea sistemelor lor.
Există unele probleme clare cu sistemul de operare ca numărul persoanelor care se confruntă cu problema de performanță  în Windows 10 ,acest numar fiind foarte mare. Această performanță lenta apare de obicei sub forma  lag-urilor de intrare. De exemplu: După ce facem clic meniul Start, este nevoie de aproximativ 2-3 secunde să apară,iar proteste  pentru aceasta  problemă de performanță  în Windows 10 au loc de la foarte mulți utilizatori ce au retrogradat la versiunile anterioare ale sistemului de operare Windows.
Potrivit unui utilizator la forumurile Microsoft comunitare, această problemă ar putea fi stabilit de tweaking setările Page fișier în Windows 10 ce afectează și îmbunătățește performanțele generale de sistem. Dacă suntem cei care se confruntă cu aceasta problema de performanță  la Windows 10, putem încerca să accelerarm sistemul de operare prin schimbarea setărilor implicite pentru controlul Page File.

Pentru a repara aceasta problema,voi deschide meniul ”Start” si voi scrie ”Control Panel unde sus in coltul din dreapta voi scrie la casuta de search performance”,odata ce am scris voi da click pe sub tab-ul de la ”System+Adjust the appearance and performance of Windows.”Dupa ce am facut click va aparea o fereastra cu  ”Performance options+apas pe tab-ul Advanced”,iar la ”Virtual Memory apas pe Change”. Acuma voi debifa casuta cu ” Automatically manage paging file size for all drives” si acuma selectez partitia ”C(deoarece in aceasta de obicei este instalat sistemul de operare)+Custom Size” dupa care voi schimba ” Initial Size si  Maximum Size” voi sterge tot ceea ce exista in acele casute si nu voi pune nimic,adica le voi lasa goale.

Dupa ce am lasat goale acele casute voi apasa pe ”Set+Ok” dupa care daca vreau ca aceste setari sa isi faca efectul va trebui sa dau un restart la calculator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *