Salutare, astazi vom continua seria de tutoriale din microsoft office 2007 , astazi am sa vorbesc despre microsoft office access

Office Access 2007 este destinat persoanelor care doresc să urmărească și să raporteze informații cu mai multe vizualizări, pentru a evidenția semnificația informațiilor. Utilizatorii vor beneficia de îmbunătățirile privind crearea și editarea tabelelor, formularelor și rapoartelor. Publicul specific, cum ar fi managerii de proiect part-time care încearcă să-și urmărească proiectele în foi de lucru și care trebuie să raporteze progresul în mai multe vizualizări, vor beneficia de capacitatea simplă de copiere și lipire a tabelelor din Microsoft Office Excel 2007 și de noile capacități de proiectare a rapoartelor. Utilizatorii Access din prezent vor beneficia de noile capacități de colaborare, pentru colectarea de date și pentru partajarea lor între colegii de echipă.
<div></div>
Începeți să lucrați imediat, utilizând caracteristicile orientate către rezultate ale Office Acces 2007
Dupa cum am obisnuit pana acuma nu voi da foarte multe detalii am sa va las sa vizionati tutorialul dupa care astept comenturile dv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *