Cum rootam un Samsung Galaxy S2 GT-I9100

8

Salut prieteni si bun gasit la un nou tutorial video, astazi am sa va vorbesc despre Samsung Galaxy s2 GT-i9100 si mai exact am sa va arat cum putem sa ne rootam dispozitivul cu ajutorul programului ODIN prin care o sa flashuim un Kernel rootat pe telefonul nostru samsung galaxy s2.

Multi sunt sceptici cand vine vorba de rootarea dispozitivului Samsung Galaxy insa multi chiar avem nevoie de aceasta rootare pentru a putea face o decodarea. Mai nou aplicatiile de antitheft bune cer perimisiuni de root pentru a putea fotografia sau pentru a trimite toate logurile si detaliile de pe telefonul furat sau pierdut daca doriti sa vedeti o aplicatie de antitheft click aici. In mod normal nu putem sa intram intr-o camera care este incuiata si nu avem cheia de la ea , cam asa ma gandesc eu cand vine vorba de rootarea telefonului samsung galaxy s2, pentru ca nici aplicatiile pentru antitheft nu pot sa acceseze anumite locuri unde nu au permisiune de administrator.

Ok pentru a putea face aceasta rootare aveti nevoie de ODIN si de CF-ROOT pe care o sa le gasiti mai jos.

[download id=”48″]

8 Comments
 1. teo says

  Buna ziua! Am un samsung galaxy young s6310N pe care as vrea sa-l folosesc cu o cartela noua si pare a fi codat….Am gasit ceva pe net legat de acea arhivar cfroot.tar, dar de unde pot afla daca e buna pentru telefonul meu??
  Si oare de ce merge foarte greu conectarea telefonului, si pentru kies si pentru sneapea?

 2. NamleSz says

  de unde pot lua aceste programe ? (odin si cf root)

 3. NamleSz says

  imi poti lasa un link de downladare ceva sa nu fac nu stiu ce prostie :))

 4. CRISTIAN says

  buna seara ! am incercat sa rootez un s2 . am urmat instructiunile tale , dar dupa flashuirea kernelului nu s-a mai restartat . Te rog daca poti sa ma ajuti cu u sfat ceva MULTUMESC .

  1. Pop Adrian says

   Daca nu a mers ok.. incearca sa il rootezi din nou, sau foloseste kingo android root

 5. Lautas Costica says

  buna am un samsung galaxy 2 vers android 4,1,2 virusat si as dori sa stiu ce programe sa folosesc pt a face root acestui telefon va multumesc

Leave A Reply

Your email address will not be published.