Cum se adauga un intro unui video cu extensia .mp4, .camrec sau .avi folosind Camtasia Studio 8

0

Salut! Bine ati revenit pe siteul tutorialevideo.info! In acest tutorial o sa invatam sa adaugam un intro folosind Camtasia Studio 8. Camtasia este un soft de captura video, pe care echia tutorialevideo.info il utilizeaza la fiecare tutorial video. Dar acest soft de captura are si un video editor care ne lasa sa ne editam videoclipurile. Am prezentat pe acest soft pentru ca nu prea am gasit softuri prea bune gratuite, iar pe acesta il putetui folosi 30 de zile trial si sa va faceti treaba.

ATENTIE: Am uitat sa mentionez in tutorialul video de mai jos, ca pentru a functiona aceasta metoda, extensia intro-ului trebuie sa fie .AVI sau .MP4, pentru ca aceste formate sunt acceptate de Camtasia. Daca vreti sa descarcati Camtasia click AICI, si de asemenea daca doriti un review sau prezentare va rog sa lasati un comentariu 🙂

Cand mergeti sa descarcati softul selectati ce sistem de operare folositi. Din pacate pana acum cei de la Techsmith nu au realizat o versiune si pentru linux, dar daca vreti sa faceti doar captura video, in viitor o sa realizam un tutorial pe aceasta tema.

Leave A Reply

Your email address will not be published.