In casa sau in apartamentul unde locuim este recomandat sa avem un router,avantajul acestuia fiind ca putem sa realizam o coneiune la RDS o singura data,iar router-ul bineinteles se va conecta in mod automat. Nu va mai trebui să ne conectăm manual la internet și nici nu va mai trebui să refacem setările pentru conexiunea RDS în cazul reinstalării sistemului de operare. Vom putea oferi internet și la alte calculatoare fie prin fir, fie prin WiFi.
Unde mai punem că un router poate fi achiziționat și cu prețul de 50 lei.

Acum vine intrebarea si anume cum putem realiza o conexiune de tip PPPoE in sistemul de operare Windows 10 pentru RDS?

In general acest proces este foarte asemanator cu pasii pe care ii efectuam in sistemele de operare Windows 7,8.1,nimic nu este schimbat insa singura problema ar fi ca nu se conecteaza automat ci trebuie mereu si mereu sa facem no asta manual,deoarece aceasta nu se va amplasa in Startup.

Pentru a face acest lucru trebuie sa accesez placa de retea(iconita cu internetul aflata in taskbar),apas “click dreapta pe ea+ Open Network and Sharing Center” unde se va deschide panoul cu reteaua noastra din casa,o data ajunsi aici mergem pe “Set up a new connection or network”.Aici va aparea o fereastra cu “Choose a connection option” apasam pe “Connect to the internet”,la “how to do ywant to connect” apas pe “Brodland(PPPoE)”,la “Type the information….” trebuie sa introduc datele mele din contractul RCS-RDS,dupa dau click pe “Connect”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *