Salut si bine te-am regasit la un nou tutorial video despre Cloud Camera Tp-Link NC200, astazi am sa va arat cat de usor se instaleaza aceasta camera de la Tp-Link. Recunosc imi place si mie personal sa tot testez tot felu de aparate noi insa aceasta camera de supraveghere mi-a dat ceva batai de cap la inceput, am incercat instalarea camerei printr-un switch insa am avut surpriza sa nu vada calculatorul camera de fiecare data asa ca va recomand sa faceti instalarea direct din modem cum am facut eu un tutorialul video de mai sus.

Tp-Link NC200 este o camera slabuta la prima vedere avand in vedere rezolutia la care fimeaza 640X480 adica 0.3 megapixeli insa odata ce am inceput sa monitorez niste aparate de minat pe bitcoin , spre surprinderea mea claritatea imaginii este una foarte buna… Ok ce inseamna buna pentru mine si ce inseamna buna pentru voi?

Pai buna pentru mine inseamna sa pot deosebii anumite detalii marunte care fac diferenta poate pentru voi o imagine buna inseamna o rezolutie HD sau FULLHD insa acolo deja intram in era camerelor de supraveghere profesionale. Tp-Link a lansat serviciul tplinkcloud.com care ne permite sa vizionam imaginiile de pe camerele noastre de supraveghere online de pe orice dispozitiv mobil sau orice unitate PC. Am testat Tp-Link NC200 de pe un iphone 5  unde pe 3G cu un semnal slabut vedeam imaginiile live de pe camera fara delay, aplicatia Tp-Link este disponibila si pe iOS si pe android asa ca puteti monitoriza de pe gama larga de telefoane.

Bun sa trecem mai departe, aceasta camera Tp-Link NC200 mai are cateva functii interesante despre care am sa vorbesc prima si cea mai interesanta este ca ne permite sa ne conectam la o retea WI-FI prin care sa se faca conexiunea la internet deci putem sa ne folosim de Tp-Link NC200 in orice colt al casei sau al biroului nostru doar alimentand aceasta camera.

O alta functie este Wi-Fi extender pot spune ca Tp-Link NC200 este un 3in1 un dispozitiv creat sa filmeze si poate sa faca mult mai multe, despre wifi extender am vorbit anterior cand v-am prezentat Tp-Link Re200, initial ma gandeam ca este foarte bun un wifi extender pentru ca putem aduce cablu de internet langa Tp-Link NC200 insa ne avand o asemenea jucarie pana acum nu stiam ca poate sa faca atat de multe lucruri.

Specificatiile tehnice le gasiti pe acest link http://www.tp-link.ro/products/details/?model=NC200 fiind de pe websitul producatorului in caz ca pe viitor apare un firmware nou sa puteti intra sa vedeti.

Mai jos va atasez o poza realizata la rezolutie camerei in felul in care imi monitorizez eu o parte din echipamente.

Produsul poate fii cumparat de pe link-ul de mai jos

http://bit.ly/1DMWeKx 

Tp-Link Nc200

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *