VMWare este o maşină virtuală suită de software pentru X86 şi X86-64.Fiecare maşină virtuală poate executa propriile sale sisteme de operare cum ar fi Windows,Linux,BSD sau de alţi producători.VMWare WorkStation permite unei maşini de a rula în acelaşi timp mai multe sisteme de operare.Se poate monta un fişier ISO ca un CD virtual şi vmdk fişiere HDD. VMWare permite testarea ce Live CD-uri fără a le arde sau restarta computerul.

Conţine: Antivirus: care vă protejează de viruşi, worm, trojan.
Anti-Rootkit: care oferă protecţie împotriva rootkiturilor. Antispyware: care vă protejează de spyware, adware şi alte programe nedorite. Web Shield & LinkScanner: care oferă protecţie împotriva accesării siteurilor periculoase.

Cu mai mult de zece ani in urma, VMware devenea pionierul industriei de virtualizare prin consolidarea serverelor si virtualizarea sistemelor x86. Astazi „computer” si „virtualizare” sunt termeni foarte populari , cu rezonanta in lumea IT si deja exista multe firme competitoare lansate pe piata. VMware continua, insa, sa conduca si sa revolutioneze piata de virtualizare prin lansarea vSphere4. VMware este lider mondial pe piata de soluţii de virtualizare de la statii de lucru la Datacenter si infrastructura de tip „cloud”, pentru companii de toate marimile. Clientii se bazeaza pe solutiile VMware pentru reducerea cheltuielilor de capital si de exploatare, asigurarea continuitatii afacerii, consolidarea securitatii. Cu venituri de 1.9 miliarde dolari, peste 130,000 de clienti si peste 22000 de parteneri, in 2008, VMware cunoaste una dintre cele mai rapide cresteri publice din cadrul companiilor de software.

VMware ofera o gama larga de produse de virtualizare premiate, de la aplicatii software pentru virtualizarea desktop-urilor si serverelor, pana la solutii complexe de tip enterprise: platforme de virtualizare pentru optimizarea centrelor de date si a infrastructurii IT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *