Acesti ochelari numiti Oculus Rift sunt cei mai promitatori ochelari pusi la vanzare in momentul de fata,in ciuda faptului ca acestia exista de ceva timp,insa nimeni nu prea ii foloseste din diverse motive,sau din cazua pretului exagerat de mare.Insa in 2016,Oculus Rift devine o componenta destul de utilizata in viata noastra datorita includeri jocurilor,filemlor,etc,iar majoritatea populatiei doresc acesti ochelari.

Insa ce s-ar intampla daca acestia nu ar fi compatibili cu PC-ul nostru,multa lume se lasa pacaliti de acele reclame,iar acum ca a aparut Samsung S7 ce include VR-ul,aceasta optiune necesita pentru PC foarte multe resurse,de aceea este bine sa rulam un test micut ce nu necesita foarte mult timp.

Pentru a incepe testul mai intai trebuie sa descarcam aplicatia,aceasta poate fi descarcata accesand browser-ul si in acesta vom scrie la bara de adrese “https://shop.oculus.com/en-us/cart/” unde vom descarca+instala aplicatia.

Dupa ce am instalat aplicatia, o rulez si o sa apara interfata grafica,aici vom debifa casuta numita “Send my information to Oculus Rift” deoarece nu este necesar acest lucru,dupa vom face click pe butonul de “Start”,iar testul v-a incepe.

Dupa ce analiza v-a ajunge la final se vor genera rezultatele,aici putem sa vedem daca calculatorul nostru este compatibil sau nu,aruncand o privire peste fiecare componenta( CPU+Ram,etc),iar daca este compatibil  apasam pe “Order Oculus Rift” pentru a achizitiona ochelari,insa daca PC-ul nu este compatibil apasam pe “Order PC” si vedem ce componente ar merita cumparate pentru o experienta cat mai buna.

 

[c5ab_video c5_title=”Cum verificam daca calculatorul nostru este compatibil cu Oculus Rift/ochelarii virtuali.” url=”https://www.youtube.com/watch?v=u2v6QlBoxEY” width=”800″ height=”450″ ]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *