Salut. Bine te-am regasit la un nou tutorial din suita de tutoriale Office, mai exact, astazi o sa va vorbesc despre programul Microsoft Powerpoint, despre functia „Autorecover” de modificare a functiei de salvare si cum poti customiza bara cu butoane pentru o utilizare mai rapida si mai usoara a programului.

Acest program este cel mai utilizat la scara globala in crearea de prezentari, program cu care ne-am obisnuit sa lucram inca de la o varsta frageda fiindca in scoala generala sau in liceu ne sunt cerute prezentari powerpoint la diferite materii in cadrul evenimentelor scolare locale sau judetene.

Nu cred ca este cineva care invata PowerPoint dintr-un manual, ci il descopera jucandu-se cu acesta, fiind foarte usor de utilizat si nu necesita multe cunostinte in domeniu. Printre acestia se numara si cei care se mai incurca printre optiuni sau care „nu stiu cu ce se mananca”, in acest caz, venim noi cu acest tutorial si multe altele pe viitor legate de Microsoft Powerpoint. O sa va aratam tot ce trebuie sa stiti pentru a avea o baza informatica solida de care sa va puteti folosi in scopuri distructive.

Pentru cei care nu stiu, Powerpoint ne ofera optiunea de „Autorecover”, functie care este menita sa ne autosalveze continutul la un anumit interval de timp. In cazul in care se intrerupe alimentarea cu energie electrica, noi sa nu pierdem munca in totalitate. Aceasta functie vine presetata la instalare cu anumite valori iar noi o putem face sa lucreze mai optim si sa autosalveze mai des continutul.

De asemenea, in cazul in care doresti sa lucrezi mai rapid in Microsoft Powerpoint, am o veste buna pentru tine. Poti customiza bara cu butoane si sa aduci „la prima mana” toate functiile de care ai tu nevoie si pe care le folosesti cel mai des. Cum? Urmareste tutorialul video si o sa ai toate informatiile necesare. Urmeaza pas cu pas instructiunile si sigur o sa-ti mearga. Necesita doar putina atentie. Pana atunci, te anunt ca am mai realizat un tutorial video in care am vorbit despre o frauda informatica Paypal care circula pe internet. Aveti mare grija ce fel de mail-uri deschideti fiindca nu toate sunt trimise de Paypal. Scopul acestui tip de mail este de a va trimite pe o pagina fantoma paypal pentru a va introduce datele personale, moment in care contul dvs. de paypal se va goli de bani. Pentru a vizualiza acest tutorial, te invit sa dai CLICK AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *