1 Aplicatii pentru defragmentarea memoriei interne!

Telefonul nu are hard disk clasic inauntru si nu are nevoie de defragmentarea memoriei interne sau a hardului, mai sunt si tot felul de aplicatii ce promit accelerarea vitezei de scriere si tot felul de asa zise imbunatatiri! Exista aplicatii in acest sens care sunt chiar utile, cele ce curata memoria de fisiere inutile, duplicate, reziduale, etc.

2 Calibrarea bateriei

Nu trebuie sa ne incredem in astfel de aplicatii,deoarece daca o baterie e pe moarte,e pe moarte si nu mai poutem face nimic mai mult,decat a o inlocuim. De regula, aceste aplicatii sterg fisierul batterystats.bin, iar sistemul de operare il regenereaza, nimic mai mult.

3 RAM booster

Nu prea aveti nevoie de asa ceva, sistemul de operare o face singur pentru tine si da, este capabil de asa ceva fara sa instalezi tu aplicatii suplimentare. Va dati seama ce s-ar intampla daca totul ar fi bazat pe acest gen de aplicatii? vreti ceva sa inchida aplicatiile ce ruleaza in fundal? Ceva de genul asta puteti instala, insa nimic mai mult.

4 Aplicatii de camera foto si video.

Desigur ca sunt cateva utile (gen Google Camera) daca doriti sa incercati ceva chiar util, insa nu prea recomand alte aplicatii de acest gen. De regula, aplicatia cu care vine telefonul nu poate fi inlocuita cu nicio alta aplicatie de camera! Bine, poate fi inlocuita dar nu cu succes!

5)Detectoare de minciuni si scanere X

Chiar ca veti avea nevoie de un antivirus daca instalati asa ceva. Sunt pur si simplu nista prostii de aplicatii care nu fac decat sa va incarce memoria interna aiurea si sa va bombardeze cu tot felul de reclame sau probail si mai mult de atat!

6 Internet booster sau WiFi / 3G booster!

Nu cred ca ajuta la ceva si nici nu cred ca as folosi vreodata o astfel de aplicatie. Posibil sa ma insel, insa pur si simplu nu vad cum o aplicatie ar putea sa imbunatateasca semnalul WiFi sau cel de telefonie mobila!

7)Tot felul de browser cu promisiuni

8)Aplicatii care se autodeclara inutile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.