Salut prieteni numele meu este Norbert iar astazi am sa va prezint primul tutorial video autocad 2008, in acest prim tutorial video autocad am sa vorbesc despre principale comenzi in autocad, iar ca sa incepem sa invatam despre autocad 2008 va rog sa urmariti tutorialele video ce vor urma!

AutoCAD (CAD = Computer Aided Design sau Computer Aided Drafting) este un program CAD utilizat în proiectarea planurilor în două dimensiuni (2D) și mai putin trei dimensiuni (3D) dezvoltat și comercializat de Autodesk

Cu toate că inițial a fost creat pentru să ruleze și pe platforme ca și UnixMacintosh, s-a renunțat la dezvoltarea acestora în favoarea sistemului de operare Windows.
Una dintre caracteristicile care au făcut faimosă această aplicație, pe lângă prețul comparativ mic la data lansării cu alte softuri similare, a fost posibilitatea de ambientare și automatizare a proceselor. Aici sunt incluse AutoLISP, Visual LISP, VBA, .Net, ObjectARX.

AutoCAD – computer aided design (proiectare asistata de calculator)- este cel mai raspandit mediu de grafica si proiectare asistata de calculator folosit cu succes in domenii precum : arhitectura, geografie, medicina, astronomie, tehnic etc.
Prima versiune, denumită MicroCAD, a apărut in anul 1982 ajungand pana la versiunea AutoCAD 2011. Firma americana Autodesk a dezvoltat o multitudine de programe soft AutoCAD fiind particularizate pe anumite domenii: AutoCAD Architecture, AutoCAD Electrical, AutoCAD Mechanical, AutoCAD Overlay, AutoCAD Land Desktop, AutoCAD Map, AutoCAD Civil 3D.

Pop Adrian

Pop Adrian

Love to help :)

Leave a Reply