Frenezia asta cu bitcoin, litecoin si novacoin sau in general despre monezile virtuale prinde putere, din ce in ce mai multi oameni se intereseaza  sa faca castiguri mari cu investitii minime, in cazul in care nu sunteti bine informat cum am fost si eu la inceput puteti sa aveti o surpriza din ce in ce mai mare dupa ce aprofundati cu informarea despre monezile virtuale. In acest video destul de lung am ales sa va vorbesc despre dificultatea acestor monede virtuale pentru ca toate monezile vituale au o dificultate aceasta dificultate creste cu cat sunt mai multi mineri sau cu cat creste mai tare puterea de minare in retea.

Dificultatea la bitcoin in momentul in care am facut eu acest tutorial este de 65750060.1491 urmand sa creasca la 86659923.44 in urmatoarele 10 ore, in timp ce cititi acest post dificultatea este crescuta deja pentru a putea monitoriza si voi dificultatea accesati http://allchains.info/.

Litecoin : aceasta moneda virtuala este a doua ca putere dupa bitcoin dificultatea acestei monede este doar la 1102 urmand sa scada pe la 940 tot conform allchains, aceasta fluctuatie de dificultate nu este un lucru foarte mare, in comparatie cu bitcoin unde dificultatea creste constant la litecoin mai da si inapoi… cea ce este un lucru bun pentru mineri.

Novacoin: nu v-am mai vorbit despre aceasta moneda insa ea este a doua cea mai bine cotata moneda virtuala pe piata undeva la 3.5 $ pretul /bucata.

DEspre aceste monede virtuale va vorbesc in videoul de mai jos si va explic si ce trebuie sa minati cum si de ce.

Astept pareri pro sau contra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *