Inscrierea unui site in Google Webmaster Tools este gratuita si poate aduce multe beneficii… Veti avea acces la o interfata care va va permite sa aveti informatii despre indexarea site-ului de catre Google si sa descoperiti factorii ce pot bloca referentierea. Google va poate trimite cateodata mesaje pentru a va semnala problemele pe care le are site-ul. Webmaster Tools va ajuta sa stiti care sunt link-urile care duc la site-ul dumneavoastra, sa fiti la curent cu indexarea paginilor, sa stiti daca meta tag-urile au un continut satisfacator : ar fi pacat sa nu profitati de aceste informatii.

Aici puteţi afla cum să vă asiguraţi că site-ul dvs. este accesat cu crawlere şi indexat cu uşurinţă, cum puteţi utiliza instrumente care vă permit să diagnosticaţi probleme ale accesării cu crawlere, cum să studiaţi statistici despre starea site-ului dvs. în indexul nostru şi cum să ne puteţi spune cum aţi dori să vă accesăm cu crawlere şi să vă indexăm site-ul.

Statistici, diagnostice şi managementul modului în care Google vă accesează cu crawlere şi vă indexează site-ul, inclusiv trimiterea şi raportarea sitemap-urilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *