Salutare salutare! Bine ati venit la tutorialevideo.info! Azi o sa vorbim despre tocmai.ro. O sa vedem cum facem sa beneficiem de transportul gratuit de la tocmai.ro.

In primul rand trebuie sa postam anunt pe tocmai.ro, iar administratorii site-ului sa il aprobe. Pentru a fi aprobat un anunt, un lucru foarte important este sa postam poze reale, facute de noi, produsului pe care vrem sa il vindem. In descriere trebuie sa scriem date reale, sa nu mintim cumparatorul. Asta este foarte important. Daca mintim cumparatorul se poate ajunge si in instanta pentru inselaciune.

Dupa ce anuntul a fost aprobat si am gasit cumparator, putem face o cerere cu o zii inainte de a trimite coletul, ca sa vina curierul acasa sa ne ridice coletul. In momentul in care curierul vine, trebuie sa aveti coletul desigilat pentru verificare si o copie de pe buletin. Daca coletul este sigilat, curierul in va desigila sa verifice continutul, iar fara copie nu puteti trimite coletul.

Cei de la tocmai.ro ne ofera transportul gratuit la 5 colete pe luna care nu depasesc 11 kg.

Daca trimiteti cu ramburs, banii de pe ramburs o sa ajunga inapoi in 2-3 zile de cand trimiteti coletul, intr-un plic sigilat.

Puteti verifica statutul coletului folosint numarul de AWB pe care in gasiti in contul vostru pe tocmai.ro, dupa ce curierul a ridicat coletul.

2 thoughts on “Despre tocmai.ro si despre transportul gratuit”

  1. Da, dar nu inteleg de unde le vine profitul atata timp cat eu, ca si vanzator sau cumparator, nu platesc nici un ban in plus?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *