Bine v-am gasit la un nou tutorial video. Astazi o sa vedem cum putem dezactiva fereastra Let`s finish setting up your device la logare in Windows, atunci cand deschidem calculatorul. Ati observat probabil pe Windows 10, acum mai nou si pe Windows 11, periodic, atunci cand va logati apare fereastra de mai sus. De cele mai multe ori dam click pe Remind me in 3 days daca ne grabim sa intram pe calculator, uneori poate apasam si pe Continue, insa daca se intampla sa avem nevoie rapid de calculator, afisarea acestei ferestre devine deranjanta.

In cazul in care doriti sa o dezactivati, putem sa facem acest lucru prin doua metode. Prima metoda ar fi din Setari, iar a doua metoda folosind registrii care pot fi descarcati de AICI.

Mai multe informatii gasiti in tutorialul video de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.