Salut si bine v-am gasit la un nou tutorial video. Astazi o sa vedem cum putem dezinstala aplicatia Paint 3D si cum putem elimina 3D Objects din File Explorer. Paint 3D este o aplicatie interesanta, insa omul de rand nu o utilizeaza prea mult, sa nu zic aprope deloc. Pentru multi dintre noi, Paint-ul clasic este suficient si atunci nu are rost sa ne „impiedicam” si de versiunea 3D . Pentru a dezinstala Paint 3D trebuie sa deschidem Windows Powershell cu drept de administrator, si sa rulam comanda de mai jos:

Get-AppxPackage Microsoft.MSPaint | Remove-AppxPackage

Aplicatia va fi dezinstalata, iar daca o mai vedeti in meniul Start trebuie sa stiti ca este doar o sugestie de instalare (nu mai e instalata pe PC), iar daca dati click pe ea se va reinstala. Bineinteles daca aveti nevoie de ea o puteti instala foarte simplu si din Windows Store.

Pentru a elimina 3D Objects din File Explorer va trebui sa stergem o cheie din registrii. In functie de sistemul de operare instalat pe calculatorul vostru, deschideti Registry Editor si mergeti in urmatoarele locatii:

32 bit

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MyComputer\NameSpace

64 bit

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MyComputer\NameSpace

In continuare va invit sa urmariti tutorialul video de mai jos pentru a afla mai exact ce aveti de facut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *