Salut! Bine te-am regasit la un nou tutorial video. In tutorialul de astazi o sa-ti vorbesc despre un program care este capabil sa repare driverele calculatorului fara sa fii nevoit sa le reinstalezi in caz de nefunctionalitate. DriveTheLife este programul cu pricina pe care-l putem descarca de pe internet, instala si utiliza in acest scop.

Programul ocupa foarte putin spatiu, este usor de instalat si utilizat. Dupa instalare, programul necesita repornirea calculatorului cat si dupa modificarile de reparare a driverelor. Acest program contine o baza de semnaturi foarte vasta de drivere  pentru a putea repara orice driver pentru sistemele de operare windows xp, windows 7, windows 8 & 8.1 si windows 10. Acest program a inceput sa fie foarte utilizat de consumatorii de internet, mai ales ca ne salveaza de la o munca astronomica si ne scuteste din timp.

 

Pentru o instalare si utilizare corecta, te invit sa urmaresti tutorialul video. In cazul in care ai o neclaritate, te invit sa-mi scrii un comentariu si-ti voi raspunde in cel mai scurt timp. Pana atunci, iti doresc Vizionare Placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *